Google+ Followers

Thursday, August 28, 2014

Ejen Minyak JTX 1000 Gold Area Kuantan / Pekan / Kemaman





KELEBIHAN JTX1000: 
~Prestasi cemerlang & optimum dalam apa jua pemanduan
~Jimat petrol(10%-20% atau lebih)
~Tambah horse power
~Teknologi TRIBOLOGI
~Jimat kos servis(10000km)
~Extreme pressure
~Anti wear & tear
~Anti rust
~Anti carbon
~Anti Oxidation
~Anti sludge
~Anti acidic
~Low temperature
~Multigrade(petrol, diesel, ngv, supercharge,turbo,n/a)
~Membolehkan pergerakan enjin lebih stabil dan senyap.
~Memanjangkan Jangka hayat
~Minyak high class termurah dipasaran
~Semua kelebihan boleh dibuktikan dengan teknikal demo mesin falex dan testimoni2 pengguna jtx.

"Bergantung pada setiap condition enjin yg berbeza2,pemanduan,dll"
-----------------------------------------
Performance Like No Other

JTX1000
SAE: 15W-50
API : SL/CI-4
Price: Rm170(4liter)
Rm44(1liter)

JTX1000 GOLD
SAE: 10W-40
API : SN/CF
Price: Rm185(4liter)
Rm48(1liter)
-----------------------------------------
> API American Petroleum Institute
> SAE Society of Automotive Engineers
> ACEA Association des Constructeurs Europeens d'Automobiles
> CUMMINS
> Global DHD-1
> Volvo VDS-3
> MB p229.1
> VW 501 01/505 00

> Superbrands
> GMP
> PDA 11241
> ISO 9001

Nak tau power tak power JTX?
Reply "Sy Nak" 


contact call/sms/viber/we chat/whatsApp

fendy 0199440888 / ina 0129643240

Minyak Pelincir Prestasi Tinggi JTX 1000 & Gold Kuantan / Pekan / Kemaman





KELEBIHAN JTX1000: 
~Prestasi cemerlang & optimum dalam apa jua pemanduan
~Jimat petrol(10%-20% atau lebih)
~Tambah horse power
~Teknologi TRIBOLOGI
~Jimat kos servis(10000km)
~Extreme pressure
~Anti wear & tear
~Anti rust
~Anti carbon
~Anti Oxidation
~Anti sludge
~Anti acidic
~Low temperature
~Multigrade(petrol, diesel, ngv, supercharge,turbo,n/a)
~Membolehkan pergerakan enjin lebih stabil dan senyap.
~Memanjangkan Jangka hayat
~Minyak high class termurah dipasaran
~Semua kelebihan boleh dibuktikan dengan teknikal demo mesin falex dan testimoni2 pengguna jtx.

"Bergantung pada setiap condition enjin yg berbeza2,pemanduan,dll"
-----------------------------------------
Performance Like No Other

JTX1000
SAE: 15W-50
API : SL/CI-4
Price: Rm170(4liter)
Rm44(1liter)

JTX1000 GOLD
SAE: 10W-40
API : SN/CF
Price: Rm185(4liter)
Rm48(1liter)
-----------------------------------------
> API American Petroleum Institute
> SAE Society of Automotive Engineers
> ACEA Association des Constructeurs Europeens d'Automobiles
> CUMMINS
> Global DHD-1
> Volvo VDS-3
> MB p229.1
> VW 501 01/505 00

> Superbrands
> GMP
> PDA 11241
> ISO 9001

Nak tau power tak power JTX?
Reply "Sy Nak" 


contact call/sms/viber/we chat/whatsApp

fendy 0199440888 / ina 0129643240

JTX 1000 Gold Area Kuantan / Pekan / Kemaman





KELEBIHAN JTX1000: 
~Prestasi cemerlang & optimum dalam apa jua pemanduan
~Jimat petrol(10%-20% atau lebih)
~Tambah horse power
~Teknologi TRIBOLOGI
~Jimat kos servis(10000km)
~Extreme pressure
~Anti wear & tear
~Anti rust
~Anti carbon
~Anti Oxidation
~Anti sludge
~Anti acidic
~Low temperature
~Multigrade(petrol, diesel, ngv, supercharge,turbo,n/a)
~Membolehkan pergerakan enjin lebih stabil dan senyap.
~Memanjangkan Jangka hayat
~Minyak high class termurah dipasaran
~Semua kelebihan boleh dibuktikan dengan teknikal demo mesin falex dan testimoni2 pengguna jtx.

"Bergantung pada setiap condition enjin yg berbeza2,pemanduan,dll"
-----------------------------------------
Performance Like No Other

JTX1000
SAE: 15W-50
API : SL/CI-4
Price: Rm170(4liter)
Rm44(1liter)

JTX1000 GOLD
SAE: 10W-40
API : SN/CF
Price: Rm185(4liter)
Rm48(1liter)
-----------------------------------------
> API American Petroleum Institute
> SAE Society of Automotive Engineers
> ACEA Association des Constructeurs Europeens d'Automobiles
> CUMMINS
> Global DHD-1
> Volvo VDS-3
> MB p229.1
> VW 501 01/505 00

> Superbrands
> GMP
> PDA 11241
> ISO 9001

Nak tau power tak power JTX?
Reply "Sy Nak" 


contact call/sms/viber/we chat/whatsApp

fendy 0199440888 / ina 0129643240

Ejen Maharani Di Kuantan

    Khazanah Herba Tertua......


Herba Maharani.................antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan memanfaatkan kesihatan keseluruhan.
.
.
.

.
.
.
THE BENEFITS??????????????????
.
.
.
Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut !!!memang terbukti berkesan...serious ramai dah experience

Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.

Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)

Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
·
Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)

.
.
.
buy with confidence.....!!!
dijamin HALAL....



Salah satu khasiat Herba Maharani ni ialah menguatkan otot-otot rahim dan peranakan. Disamping tu Herba Maharani sesuai untuk menyelesaikan masalah senggugut, keputihan, haid tidak teratur, merangsang hormone estrogen & progesterone dan melancarkan peredaran darah,
Memang ramai perempuan yang bermasalah mendapatkan anak disebabkan masalah-masalah di atas tu.
  • Haid tidak teratur disebakkan PCOS (Polycystic Ovarian Syndrome) merupakan salah satu penyebab masalah sukar mendapat anak.
  • Otot rahim yang tidak kuat juga penyebab kandungan gugur pada awal kehamilan.
  • Masalah hormon yang tidak seimbang juga penyebab masalah kesuburan di kalangan wanita kita hari ini.
Jika masalah kita tu dapat di atasi maka peluang untuk mengandung juga akan lebih tinggi. Jadi tidak mustahil ramai wanita yang ada masalah kesuburan (susah mengandung, susah lekat janin) telah berjaya mengandung lepas ambil Herba Maharani selama beberapa bulan.

         Testimonial Herba Maharani 1
sut kawin lebih dari 6 tahun… dan masih tak dikurniakan cahayamata.
Sut dah pergi jumpa dokter pakar dan dah buat segala macam treatment termasuklah IUI beberapa kali…
Dalam masa yg sama, sut pun ada buat posting juga pasal masalah sut ni, kemudian sut terima pm dari riss mengenai BFW ni, then sut pon order, ecceli untuk sahabat sut yg sehingga kini pon belum ada cahayamata, konon-kononnya nak soh dia jadi experimental laa….., oleh kerana nak dijadikan cerita, sahabat sut ni tak dapat menerima BFW ni, kerana beliau sedang menjalani treatment dan katanya tak moh campur ubat… nak tak nak, sut sendiri makan BFW ni… tu pon lepas 1-2 bulan terbiar kat rumah…. then lepas suami sut bising-bising pasal beli BFW tapi tak makan-makan…, then sut pon makan…., nampaknya Al-Hamdulillah, lepas makan BFW ni…, rasa badan makin cerdas & cergas plak…..
Tapi sebelum puasa hari tu,.., sut ada pergi sengseh kat tempat sut…, konon-konon nak try tradisional cina punya cara gak… tapi ubat cina tu tak makan sampai sekarang pasal suami dan ada sorang porumer namanya virgomal tanya… halal ke ubat tu???? memandangkan sut pon ragu-ragu kandungan ubat singseh tu…, sut tak makan… just continue makan BFW ni…
Nak dijadikan cite lagi…. hari isnin lepas sut berconfy ngan virgomal, sut bagitau pasal period sut yg sepatutnya dah datang tapi tak datang-datang lagi… then sut decide, nak buat urine test…, semalam pagi buat urine test ni, ada 2 line…. hati ni berdebar plak… maklumlah…. tak sangka positive….
then tengahri semalam, sut pegi klinik nak double confirm betul ke sut pregnant…..
Al-Hamdulillah….. dokter mengesahkan sut pregnant dah 5 minggu….
        Testimonial Herba Maharani 2

hmm.. first time cincin pegi seminar nak dengar pasal produk bai feng wan nih (masa tu belum lagik jadi member).. abg tu ada cakap yg org makan supplement ni boleh mengaktifkan hormon.. dan ada kes org yg dah lama wanting to get pregnant mengandung lepas few months makan bai feng wan (BFW) nih..
masa tu memang my sis in law dah mencari2 byk benda utk pregnant.. dia dah try fertility pills from dr for few years tapi tak menjadi.. masa seminar tu cincin pun tanya la few things pasal BFW ni..
and lepas tu terus cincin join and syorkan dekat sis in law..
and semalam.. tetiba my sis in law call… dia dah pregnant 7 weeks! dia makan BFW ni for 4 months!!! amazing right.. i feel happy for her.. dia lagila happy sebab dah tunggu for 4 years utk pregnant! walaupun cincin tak jamin org yg makan supplement ni akan pregnant (tu kuasa Tuhan kan) tapi supplement ni really helps.. :bg: cincin sendiri makan dan rasa perbezaan dia..

Herba Maharani vs Rawatan Kesuburan

Kalau pasal susah mengandung ni I galakkan pergi jumpa doktor dulu dan check suami isteri. Baru kita dapat kenal pasti masalah sebenar kita. wpml smile Herba Maharani | Betul ke Boleh Dapatkan Anak Jika Makan?
Kemudian boleh decide samada nak cuba rawatan IUI atau IVF (bergantung pada tahap kritikal masalah kesuburan tu). Kalau tiub fallopian tersumbat atau sperma suami tidak ada/kurang/lemah memang IVF saja boleh tolong.
Tapi kalau masalah lain, boleh buat IUI. Kalau IUI tak berjaya mungkin boleh cuba Herba Maharani pula.
Atau, mungkin cuba dulu Herba Maharani beberapa bulan pastu kalau still tak mengandung, teruskan rawatan kesuburan samada pil subur atau IUI. Rasanya cara ni akan lebih meninggikan peratus kejayaan rawatan IUI itu sendiri.
Diingatkan, jangan sesekali makan Herba Maharani semasa menjalani rawatan kesuburan. Dikhuatiri akan menganggu resam tubuh badan kerana ubat moden seperti clomid, gonal-f dan sebagainya itu juga bertujuan untuk meningkatkan hormon bagi memperbanyakkan telur.
Jangan tergesa-gesa. Usahakan satu persatu.
Yang penting, jangan cepat putus asa dan teruskan usaha untuk mendapatkan anak.

Herba Maharani & Vitamin

Semasa mengambil Herba Maharani elakkan dari makanan bersifat ‘sejuk’ macam buah tembikai dan sebagainya. Juga elakkan pengambilan teh dan kopi.
Herba Maharani boleh diambil dengan vitamin atau health supplemen seperti asid folik. Anda dinasihatkan makan vitamin ini pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya.. anda makan herba Maharani pada pukul 8 pagi so lepas lunch anda boleh makan asid folik atau vitamin lainnya.


Nak Beli Herba Maharani?

1 box besar hanya RM88 (ada 6 red box)
**harga tidak termasuk kos penghantaran

Disyorkan setengah bola setiap pagi, sebelum sarapan (semasa ketiadaan haid). selama 12 hari sahaja selepas hari kedatangan haid yang terakhir. Hendaklah dimakan bersama air suam.

Peringatan

Bagi memastikan keberkesanan, adalah disarankan agar meminum air sekurang kurangnya 2 liter sehari. Tidak perlu dimakan ketika dalam tempoh kedatangan haid.

pm/sms/viber/whatsaap/telegram
 ina 0129643240

Ejen L'arome di Pekan

MEMPERKENALKAN....


Kini anda bukan sahaja boleh menghilangkan strecth marks, 
namun kekal langsing dengan slimming serum ini.

Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!
  • Produk Berkualiti Slimming Serum akan segera menggemparkan dunia !!
  • Produk Lebih mantap dan lebih cepat menurunkan berat badan anda dari semua produk yang pernah ada.
  • Terbuat dari Stemcell Apple, Alami tanpa bahan kimia.
Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming Serum

  • LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas
  • SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu
  • LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari
  • STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan
  • APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland
  • Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
  • Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin. * Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.
  • All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.
7 KHASIAT TERHEBAT L’AROME:
  1. MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)
  2. MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT
  3. MENGHILANGKAN PARUT
  4. MEMBUANG SELULIT
  5. MEMECAH LEMAK
  6. MERATAKAN PERUT
  7. MECANTIKKAN KULIT

Cara Guna : Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.
Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rase panas pada bahagian yg telah disapu)Mudah dan senang…
Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu..Senang dibawa ke mana – mana…
UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..**
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!















































Testimoni Pelanggan L'arome

Disyorkan sendiri oleh Jurulatih Gym iaitu Andreas Osbahr.

Berapa Harga L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum ini?

Kami serius mahu membantu anda kembali ke badan normal. Bayangkan harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

Harga promosi terhad kami:

1 botol RM150

2 botol RM300

RM 350 (MEMBERSHIP + 4 BOTOL SERUM L'AROME)

postage RM6

contact call/sms/we chat/whatsApp

fendy 0199440888 / ina 0129643240








Ejen L'arome di Kemaman

MEMPERKENALKAN....


Kini anda bukan sahaja boleh menghilangkan strecth marks, 
namun kekal langsing dengan slimming serum ini.

Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!
  • Produk Berkualiti Slimming Serum akan segera menggemparkan dunia !!
  • Produk Lebih mantap dan lebih cepat menurunkan berat badan anda dari semua produk yang pernah ada.
  • Terbuat dari Stemcell Apple, Alami tanpa bahan kimia.
Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming Serum

  • LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas
  • SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu
  • LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari
  • STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan
  • APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland
  • Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
  • Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin. * Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.
  • All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.
7 KHASIAT TERHEBAT L’AROME:
  1. MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)
  2. MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT
  3. MENGHILANGKAN PARUT
  4. MEMBUANG SELULIT
  5. MEMECAH LEMAK
  6. MERATAKAN PERUT
  7. MECANTIKKAN KULIT

Cara Guna : Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.
Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rase panas pada bahagian yg telah disapu)Mudah dan senang…
Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu..Senang dibawa ke mana – mana…
UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..**
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!















































Testimoni Pelanggan L'arome

Disyorkan sendiri oleh Jurulatih Gym iaitu Andreas Osbahr.

Berapa Harga L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum ini?

Kami serius mahu membantu anda kembali ke badan normal. Bayangkan harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

Harga promosi terhad kami:

1 botol RM150

2 botol RM300

RM 350 (MEMBERSHIP + 4 BOTOL SERUM L'AROME)

postage RM6

contact call/sms/we chat/whatsApp

fendy 0199440888 / ina 0129643240