Google+ Followers

Tuesday, July 28, 2015

Garlic Dan Mineral kopi Kuantan

Inilah...produk terhangat...MUDAH + MURAH + EFEKTIF! 
>>>> GARLIC TABLET
~Makanan kesihatan yang amat dihargai sejak zaman purba sehingga zaman sekarang.

Puan Vit Vita, Johor>>>
sy nak share sket tentang the awesome Hai-O Garlic. selepas bbrp rakan STG cerita betapa best garlic ni... sy mulakan 'eksperimen'. hehehe...sy stop pengambilan semua produk lain selama seminggu. ok mmg x suka sbb dh biasa...dan sy makan mcm biasa lgsg xde pantang semua sy bedal. termasuk la ais yg sedap tp memudaratkan tu... fast food... etc...

hasilnya;
hari pertama : kentut bau sangat2 busuk! wekkk!
hari kedua : kentut masih sangat busuk & buang air besar...najis berlendir...
hari ketiga : buang air besar...najis berlendir...
hari keempat : lendir dah kurang...
hari kelima : normal... perut mcm kecik sket la (^_~)

>>HAI-O GARLIC >>


-mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih-menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan & mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih.-mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk: 33 jenis sulfida, 17 jenis asid amino, mineral termasuk germanium, kalsium, besi, kalium, magnesium, selenium, zink dan vitamin seperti Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya.-berguna untuk melawan kolesterol dalam badan dengan membekalkan kolesterol baik (HDL)-menurunkan kolesterol tidak baik (LDL)-mengurangkan trigliserida.- tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.

MENGAPA GARLIC TABLET PILIHAN TERBAIK UNTUK KEMPISKAN PERUT?


1~ Hanya 4 biji sehari2~ Diperbuat daripada pati Bawang Putih yang bermutu tinggi.3~ Tiada Bau Bawang Putih & Rasa Pedas4~ Membantu mengeluarkan angin dalam badan / melawaskan sistem penghadaman5~ Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.


KEBAIKAN GARLIC TABLET>>>>


1~Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.2~Menghalang pembekuan darah untuk mencegah berlakunya trombosis.3~Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.4~Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.5~Membantu menyelaras gula darah dalam badan.6~Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.


LAGI TESTIMONI PENGGUNA GARLIC TABLET :


-Puan Mariyah Ismail >>>Perut dh kempisssss....susut mcm belon takde angin..syoknya!!!! tak susah hati dh nk sarung baju apa pown..xnmpk dh spare tyre,spare tyre,spare tyre!!!hehe..Alhamdulillah ikhtiar kesihatan dan keanggunan diizin Allah...mana taknya asyik lawass jer..biasanya kalo puasa pun takat turun berat jew,tp perut yg tebal tanak gak menipis,mmgla xkrikital sgt tp sy ttp nk jg juga,aset tu!..suami kata xpela,comel ape!!ark??alasan dia ramai jek ank dara skang bdn kurus tp perut mcm ank 3..huhu..sy kata,"mn bolehh"..harap dpt istiqamah guna garlic nih smpi ber'anak' 6,7 pown...Kan dlm Al-Quran Allah dh bagitau 7 rahsia&khasiat bawang putih nih..mmg patutla dikomersialkan pun..


.JOM SIHAT, ANGGUN, SLIM TANPA PERLU BERLAPAR DGN GARLIC

Puan Shima, Johor >>>Saya seorang yg berbadan besar. Niat utk kurus demi kesihatan nmpk mcm mustahil. But is POSSIBLE!! Consume utk pakej slimming yg sgt murah & berbaloi bulan lepas.. x abis lg utk set 40hari, dlm brp minggu dh ada kesan. Mula2 rase ragu2.. boleh ke? Siapa sangka lemak terkumpul di perut selama ni hilang slowly & perut jd lembut!! Angin 1 bdn keluar mmg kaw2! Memang rase cam x percaya! Tuntutan kerja mbataskn diri utk bsenam. X sangka tanpa bersenam atau diet pon boleh pecah lemak…syukur!!Encik Sazanie, Putrajaya>>Saya makan bulan lepas. Bulan ni nk repeat order lg..bdan x berapa besar tp BUNCIT!!!..org lelaki mesti nk nmpk slim juga macam orang perempuan. Bile makan garlic yg best semua makanan hadam dgn baik & angin keluar mmg byk..Badan ringan sangat & terase perut kempis..

ORDER NOW!!


Harga pasaran RM38 


Terdapat 80 Biji sebotol


CONTACT INA - 0129643240





untuk hasil maksimum disarankan untuk diambil bersama 

Kopi Mineral



Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat meng galakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. ==> Ini info rasmi dr syarikat!! Nak info mellelehhh?? Kenapa smpai aje di stokis, terus habis?? Kenapa kita masukkan kopi mineral ni sebagai salah satu produk slimming??

i) Garam buluh sangat bagus utk kesihatan, customer2 Cina yang selalu duk perabihkan stok bagitau- mereka makan/minum garam buluh utk bagi panjang umur (kesihatan meningkat). Kebanyakan dr kita mmg tak boleh nak minum terus garam buluh ni sb rasa dan baunya tak sedap... tapii.. bila garam buluh terdapat dalam kopi mineral.. rasanya wahh!! sedap betulll!! ini yang sgt special!!

ii) Garam buluh bersifat sangat beralkali..(remember : air zam zam di Mekah sangat tinggi alkali +-14 pH nya, Allah mengetahui apa yg terbaik utk hamba2nya) so ia akan neutralise asid berlebihan dalam badan kita (perut lapar/pedih sb asid) . That's why mereka yang minum di waktu pagi akan rasa kenyanggggg je sehingga tengahari..so kadang tu boleh skip lunch atau makan dlm kuantiti sedikit.. then petang minum lagi sekali so dinner takyah ambil banyak...Pastusenang membuang, so perut lega!! Kepada yg minum kopi leh jadi kembung perut..dgn kopi mineral - tidak lagi... Hmmm... meh secawen!!

iii) Sel2 badan kita buat 'kerja' secara optimum dlm keadaan yang beralkali, so sel2 yang dah tak berapa optimum buat kerja akan aktif balik...itu la pasal ada testimoni minum kopi mineral seminggu (2kali sehari)..yang kencing manisreduce sugar level dari 11 kepada 7 takhal org diabetis takut woo nak minum 3 in 1!! pastu kalau biasa2 ada bisa2 tumit dan lutut...pas minum hilang la pulak bisanya (itulah kerja asid)...

iv) Kalau badan anda banyak toksid, dan anda bukanlah pencinta air mineral (minum 3L-5L sehari)..maka kalau sapu Bio Ever mungkin menyebabkan naik ruam di kulit, so utk bagi cepat sikit flush toksid tu, kami galakkan minum garam buluh...dah kalau tak boleh telan yang biasa, meh la minum ngan kopi ni (biasanya sy akan tambah sikit lagi garam mineral dlm kopi ni)

v) Bagi peminum2 kopi tegar, Kopi mineral mmg mabelesss.. Cukup rasa!! Kalau anda rasa2 nak demam..tengah berdedar2 panas tu, minum 1 cawan kopi mineral panas... dlm setengah jam berpeluh2 then insyaAllah beransur2 lega..


RAMUAN UTAMA

kopi Robusta, garam buluh

KEBERKESAN

Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN

Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

TESTIMONI KEAJAIBAN MINERAL COFFEE(KOPI MINERAL)




APA KATA PEMINUM MINERAL COFFEE?

Arifin Shah: AMARAN!! Jgn minum mlm sblm tidur kecuali mmg tak nak tidur. Mula2 nak try, sy minum kul 11 mlm. Nahhhh!!! Kul 3 pagi masih terkebil2 atas katil. Nyesal tak sudah. Lps tuh minum waktu pagi dan petang jek. Kopi mineral power!!

Aisyah Yussni: mineral cofee sangat special dgn very HIGH DETOX.....

Maya Persada: Memang betul tuuu..sy yg ngandung ni..tenaga yg di rasa mcm luar biasa..smpi ada yg tegur..ko ni tak penat ke..baru minum 3 hari..selamat tuk ibu mengandung yeee...haaa lg satu..toksin memang kuar n masalah susah membuang memang x de...bestlah..jom tukar kopi niii

Haryaty Akhir: Saya plak sejak amal minum kopi mineral, penyakit alergik, hilang... alhamdulillah...

Arifin Shah: Sy pelik knapa tali pinggang sy semakin hari semakin mengecil ditarik. Seluar plak semakin longgar. Baru tahu ini penengan kopi mineral. Alhamdulillah, terpaksa hensem balik...huhu.

Nor Azizah Awang: Mmg banyak sangat keistimewaan dia...salah satu tugas dia utk slimming sb ianya mengenyangkan, dalam masa yg sama utk cuci usus, bagi yang menghadapi kencing manis dan darah tinggi jgk sgt2 bagus.

Nor Hafiza Mohd Khalid: lepas minum mineral coffee ni, peminum tegar Ne**a*e mcm saya pun boleh berubah hati, tau...mana taknya....sedap dan menyihatkan....i'm loving it!

Syakila Sobhi: coffee mineral memang boleh bakar kalori...lepas minum rasa berpeluh dan segar....

Shuhada Suhaimi : Alhamdulillah :D bestnya dapat turun berat badan + tak penat nak stay up sebab nak siapkan assignment :)

mineral coffe memang best! hari selasa malam rabu shu kena siapkan 3 assignment kena submit hari rabu. malam tu shu tk tido langsung. shu minum dua kali. mula-2 pukul 8 malam. pastu pukul 3 pagi. tahan sampai pagi. shu minum pagi rabu tu sebelum pegi kelas. tgahari tu shu boleh rasa kenyang. so tk pegi foodcourt. member-2 pun perli kata diet. padahal shu kenyang. haha. petang tu habis class lepas dah submit assignment baru shu beli nasi. memang best mineral cafe! memang best!

Lizayanti Hussin : Ibu mertuaku memang seorang peminum tegar MINERAL COFFEE ...Dia juga ada asthma (guna inhaler) juga ada sakit kencing manis & darah tinggi...dijadikan cerita, dr hari sabtu hingga isnin pergi ke KL ngan adik ipar..masa hari isnin sebelum balik ke Johor..menyempat ke Zoo Negara..cucu nak tengok gajah katanya...kalau ke Zoo negara kan kena berjalan kaki...jauh jugek kan masuk kedalam tu...apa yang bestnya memang tak rasa nak kena asthma langsung...tak mengah2 pun seperti sebelum nie,kalu jalan jauh sikit...confirm kena asthma lepas tu sedut ihaler ,and satu lagi kaki tu ok jer,bisa2 kat kaki pun takde padehal sebelum nie pernah jugek mengadu kat tempurung lutut tu terasa sangat bisanya bile berjalan jauh sikit..tak penat langsung..Alhamdulillah syukur...



ORDER NOW!!

Harga pasaran RM30 
Terdapat 20 sachet sekotak.




Harga pakej 2 kotak Kopi mineral dan 2 botol garlic 

RM145 termasuk postage (WM)

RM151 termasuk postage (EM)



Nak kurus tapi susah nk gunakan

produk makanan..jom kurus dengan 

sapuan..

MEMPERKENALKAN....


Kini anda bukan sahaja boleh menghilangkan strecth marks, 
namun kekal langsing dengan slimming serum ini.

Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!
  • Produk Berkualiti Slimming Serum akan segera menggemparkan dunia !!
  • Produk Lebih mantap dan lebih cepat menurunkan berat badan anda dari semua produk yang pernah ada.
  • Terbuat dari Stemcell Apple, Alami tanpa bahan kimia.
Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming Serum

  • LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas
  • SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu
  • LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari
  • STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan
  • APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland
  • Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
  • Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin. * Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.
  • All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

7 KHASIAT TERHEBAT L’AROME:
  1. MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)
  2. MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT
  3. MENGHILANGKAN PARUT
  4. MEMBUANG SELULIT
  5. MEMECAH LEMAK
  6. MERATAKAN PERUT
  7. MECANTIKKAN KULIT

Cara Guna : Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.
Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rase panas pada bahagian yg telah disapu)Mudah dan senang…
Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu..Senang dibawa ke mana – mana…
UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..**
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!















































Testimoni Pelanggan L'arome

Disyorkan sendiri oleh Jurulatih Gym iaitu Andreas Osbahr.

Berapa Harga L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum ini?

Kami serius mahu membantu anda kembali ke badan normal. Bayangkan harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

Harga promosi terhad kami:

1 botol RM 170
2 botol RM340 
                                        
 OFFER 3 BOTOL RM408 
(PERCUMA 1 BOTOL + FREE POSTAGE + MEMBERSHIP)

Cara cepat untuk kempiskan perut selepas Hari Raya

MEMPERKENALKAN....


Kini anda bukan sahaja boleh menghilangkan strecth marks, 
namun kekal langsing dengan slimming serum ini.

Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!
  • Produk Berkualiti Slimming Serum akan segera menggemparkan dunia !!
  • Produk Lebih mantap dan lebih cepat menurunkan berat badan anda dari semua produk yang pernah ada.
  • Terbuat dari Stemcell Apple, Alami tanpa bahan kimia.
Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming Serum

  • LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas
  • SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu
  • LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari
  • STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan
  • APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland
  • Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
  • Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin. * Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.
  • All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.
7 KHASIAT TERHEBAT L’AROME:
  1. MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)
  2. MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT
  3. MENGHILANGKAN PARUT
  4. MEMBUANG SELULIT
  5. MEMECAH LEMAK
  6. MERATAKAN PERUT
  7. MECANTIKKAN KULIT

Cara Guna : Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.
Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rase panas pada bahagian yg telah disapu)Mudah dan senang…
Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu..Senang dibawa ke mana – mana…
UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..**
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!




















































Testimoni Pelanggan L'arome

Disyorkan sendiri oleh Jurulatih Gym iaitu Andreas Osbahr.












Semakin hari semakin bertambah testimoni keberkesanan Larome Stem Cell...Larome juga telah mendapat kelulusan kementerian kesihatan malaysia...so boleh gunakan tanpa fikir side infect sok hari...

Berapa Harga L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum ini?

Kami serius mahu membantu anda kembali ke badan normal. Bayangkan harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.



Harga promosi terhad kami:

1 botol RM 170
2 botol RM340 
                                        
 OFFER 3 BOTOL RM408 
(PERCUMA 1 BOTOL + FREE POSTAGE + MEMBERSHIP)

Sangat murah dan berbaloi kerana produk nie made in swiss...cube tgk brp arga jam rolex paling murah...seperti yang kita tahu swiss merupakan negara yang paling mementingkan kualiti dalam setiap produk dan pengeluarannya..


bukan itu saja....larome dah keluar dalam mingguan wanita...


SESIAPA YANG NAK KURUS DENGAN CEPAT JOM ORDER SKANG....

contact call/sms/we chat/whatsApp

fendy 0199440888 / ina 0129643240