Google+ Followers

Friday, May 22, 2015

Ejen Bio Extreme Spray Di Kuantan , Pekan dan Kemaman

BIO EXTREME SPRAY – 1 PRODUK UTK PELBAGAI JENIS PENYAKIT –

Satu penemuan terbaru dengan penghasilan teknologi telah melahirkan satu formula yang memberi banyak faedah. Produk yang amat mudah digunakan dan boleh di bawa kemana jua.
BIO EXTREME SPRAY
bio extreme spray
Hanya 3X semburan di bawah lidah waktu pagi dan malam
IMG_5040
Anda impikan kulit yg cantik...gebu..halus dan licin.
Kini, anda boleh...hanya dengan 1 atau 2 semburan pada bawah lidah ianya merawat luka dan parut kering dengan efektif dan segera.

BIO EXTREME SPRAY-RAHSIA MUDA DARI USIA! (Hanya spray dibawah lidah untuk kekal cantik muda remaja:)

BIO EXTREME SPRAY

Berasaskan APPLE STEM CELL Khas Untuk mereka yg nak memperbaharui sel2 seluruh tubuh. Meremaja dan merawat pelbagai masalah dari dalam.




KELEBIHAN BIO EXTREME SPRAY
> Meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan.
> Memperbaharui sel-sel tubuh badan
> Menggalakkan pertumbuhan sel kulit
> Memperbaiki sel-sel kulit yang mati
> Menyegarkan kulit
> Memberi rangsangan tenaga
> Mencantikkan Kulit
> Meremajakan Kulit




Penggunaan:

Spray 3 semburan secara langsung di bawah lidah dua kali sehari. Disyorkan untuk menggunakan pada waktu pagi dan sebelum tidur.
Kandungan produk:
Glycerophosphocholine (GPC), Apple Stem Cell Culture Extract (Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract), L-Glutamine, L-Arginine, D-Ribose, Vitamins and Minerals.
* Saya juga baru menggunakannya..result yg oshem!! jerawat & bekas jerawat dah pudar..ia lebih kepada memperbaharui sel-sel dalaman badan

Antara Keistimewaan BIO EXTREME SPRAY:
-> Menambah & menggalakkan pertumbuhan sel di dalam badan
-> Meningkatkan kesihatan
-> Menyembuhkan luka atau ulser
-> Meremajakan kulit





BERMINAT??
JOM ORDER.



HARGA KAMI!!

RM 250.00 SM/RM 260.00 SS

TAPI TAWARAN HEBAT UNTUK ANDA

BELI 2 PCS DGN HARGA

RM 424.00 SM/RM 435.00 SS

FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP

contact sms/call/whataps 
 ieyna 0129643240 / fendy 0199440888

01f5a100eca092534545f25ee667c33183d2f2d71e


TESTIMONI BIO EXTREME SPRAY
TESTIMONI BIO EXTREME SPRAY1
0165856fb69e158a5d9cb4c6af29458ffd8a8613c2







Friday, April 24, 2015

EJEN REDSLIM KUANTAN

"AGEN DAN STOKIS SELURUH MALAYSIA DIKEHENDAKI"

Perkenalkan NEW PRODUCT - RedSlim ®



Dapat membantu :
✔Mengurangkan kadar kolestrol anda
✔Membakar kalori di dalam badan sebelum dan selepas bersenam.
✔Membakar lemak.
✔Memberi tenaga.
✔Melawaskan penghadaman.
✔Mengurangkan kadar gula dalam darah (kencing manis).
✔Mengurangkan selera makan.

Berperisa berry dan mempunyai kelulusan KKM 

HARGA PASARAN
# 1 kotak mempunyai 30 sachet/ paket .
# 1 kotak untuk kegunaan 30 hari
Semenanjung :
- 1 kotak RM360 + 6% GST = RM381.60
- Repeat order RM310 + 6% GST = RM328
Sabah/ Sarawak :
- 1 kotak RM380 + 6% GST = RM402.8
- Repeat order RM330 + 6% GST = RM349.8
HARGA DIATAS TERMASUK POSTAGE.
TEMPAH SEKARANG DENGAN SMS/WHATSAPP - 0129643240 / 0199440888
*harga ini adalah harga original dari syarikat BYG WORLDWIDE BHD

Friday, April 17, 2015

EJEN BIOEVER KUANTAN

Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti Pegaga (Centella Asiatica), Wild Yam (Dioscorea Villosa) dan Kacang Soya (Glycine Soja) secara terus ke dalam darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan. Pegaga menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen. Wild Yam dan Kacang Soya pula mengandungi rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktiviti hormon badan.

Bagaimanakah Bio~Ever Nano Cream mempengaruhi badan kita?
Kacang soya dalam Bio~Ever Nano Cream mengandungi zat-zat semula jadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita yang amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan. Diosgenin yang terdapat dalam Bio~Ever Nano Cream pula dapat mengaktifkan hormon-hormon badan seperti progesteron, testosteron, kortisol dan sebagainya. Hormon-hormon ini dapat menyelaraskan sistem badan termasuklah fungsi metabolisme dan sistem saraf, di samping melambatkan penuaan organ-organ badan dan memelihara fungsi fisiologi badan. Selain itu, rumusan yang terkandung dalam Wild Yam (Dioscorea Villosa) dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain dan membolehkan kelenjar-kelenjar ini berfungsi secara lancar, seterusnya menggalakkan sistem hormon berfungsi dengan baik dan memperoleh badan yang sihat.

Bagaimanakah tahap penyerapan Bio~Ever Nano Cream?
Masa penyerapan adalah kira-kira 2-3 minit bagi selepas haid berhenti sehingga 7 hari sebelum bermulanya haid yang seterusnya. Selepas ini, masa penyerapan akan dipercepatkan di mana ia hanya memerlukan 15 saat. Tahap penyerapan yang lebih cepat ini menunjukkan badan manusia mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke setiap kelenjar endokrin. Biasanya, Bio~Ever Nano Cream diserap dengan lebih cepat dalam tempoh 7 hari sebelum bermulanya haid.

Apakah cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream?
1) PERINGKAT AWAL 
Cuba pada kulit dengan kuantiti yang sedikit, perhatikan sama ada berlakunya keadaan alergi. Sekiranya tiada, anda dicadangkan untuk menghabiskan sebotol dalam masa 6 hari. Untuk mendapatkan kesan yang optimum dalam masa yang singkat. Namun sekiranya berlaku alergi, anda dinasihatkan untuk menggunakannya pada waktu pagi dan malam. Anda juga diingatkan untuk meminum air yang banyak, banyak bersenam dan mendapat rehat yang cukup.

2) TEMPOH PENJAGAAN
Ia bergantung pada keadaan individu sama ada untuk meningkatkan atau mengurangkan penggunaan Bio~Ever Nano Cream. Anda dicadangkan untuk menggunakannya setiap hari pada waktu pagi dan malam. Ia sesuai untuk kegunaan jangka panjang dan tidak akan menyebabkan ketidakselesaan.
Mengapakah kesan Bio~Ever Nano Cream lebih baik daripada ubat-ubatan lain sedangkan ia hanya disapu pada kulit? Adakah ia ubat?

Bio~Ever Nano Cream bukan ubat dan ia tidak mengandungi sebarang unsur ubat-ubatan. Ia menggunakan teknologi penyerapan di mana aloe vera digunakan untuk melembutkan keratin dan membuka liang-liang roma. Minyak kacang soya iaitu liposom yang mengandungi unsur-unsur diosgenin akan dihantar ke bahagian kulit diikuti dengan kitaran mikrovaskular yang akan menyelaraskan fungsi-fungsi badan. Maka, penggunaan Bio~Ever Nano Cream membawa kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.
Adakah Bio~Ever Nano Cream merupakan ubat?

Tidak. Kandungan utama Bio~Ever Nano Cream ialah kacang soya dan wild yam (Dioscorea Villosa) serta Vitamin E, pegaga (Centella Asiatica) dan aloe vera di mana kesemuanya terdiri daripada komponen makanan. Dioscorea Villosa ialah herba tradisional bergred tinggi yang boleh diaplikasi secara luaran. Bio~Ever Nano Cream yang dihasilkan dengan menggunakan rumusan aktif melalui teknologi tinggi ini memudahkan penggunaannya. Selain itu, ia merupakan produk penjagaan kulit yang dapat menyelaraskan fungsi fisiologi badan, namun ia bukanlah ubat.

Adakah Bio~Ever Nano Cream harus digunakan secara berterusan? Sekiranya penggunaan dihentikan, adakah ia akan mengakibatkan keadaan kulit dan fungsi badan menjadi lebih teruk?

Bio~Ever Nano Cream kaya dengan hormon semula jadi yang bersifat tumbuh-tumbuhan. Bagi mereka yang mengalami masalah ketidakseimbangan hormon, proses penuaan akan berlaku dengan cepat. Penggunaan Bio~Ever Nano Cream dapat membantu menyelaraskan sistem endokrin badan, mencegah dan melambatkan proses penuaan. Penuaan merupakan satu proses yang berlaku bersama-sama dengan usia kita. Berikutan dengan peningkatan usia, proses penuaan berlaku dengan lebih cepat menyebabkan fungsi badan semakin lemah. Oleh itu, penggunaan Bio~Ever Nano Cream secara berterusan dapat memulihkan fungsi badan secara perlahan-lahan dan memelihara badan supaya berada dalam keadaan yang paling optimal. 

Adakah penggunaan Bio~Ever Nano Cream akan menyebabkan badan terlalu bergantung kepada produk?

Tidak. Bio~Ever Nano Cream tidak akan menggantikan fungsi dalam sistem endokrin dan organ-organ badan. Ia menjaga keseimbangan kelenjar endokrin, membenarkan kelenjar dan organ badan mempunyai hormon yang mencukupi dan seterusnya memulihkan kesihatan badan seseorang. Fungsi Bio~Ever Nano Cream ialah menjaga kesihatan organ-organ badan, maka ia tidak akan menyebabkan masalah kebergantungan terhadap produk.
Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan semasa kedatangan haid?

Boleh. Digalakkan untuk teruskan penggunaannya walaupun berlakunya ketidakselesaan. Bio~Ever Nano Cream juga sesuai digunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopaus.

Adakah penggunaan Bio~Ever Nano Cream akan mengakibatkan haid datang awal atau tertunda? 

Progesteron yang semula jadi akan menyelaras keadaan fisiologi badan kembali kepada normal. Dalam penyelarasan hormon pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan mengalami perubahan disebabkan oleh keseimbangan hormon bagi setiap individu adalah berbeza, namun ia akan kembali normal selepas itu.

Adakah ibu yang sedang menyusu sesuai menggunakan Bio~Ever Nano Cream?

Para ibu yang sedang menyusu tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream kerana Dioscorea Villosa akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Ini akan menyebabkan gangguan dalam sistem pencernaan kerana sistem pencernaan bayi masih belum sempurna.

Sekiranya wujud masalah seperti gatal, kemerahan, sakit kepala, kentut, lecet dan lain-lain simptom yang tidak menyenangkan, adakah ia alergi atau kesan sampingan?

Segala simptom-simptom yang timbul selepas penggunaan Bio~Ever Nano Cream bukanlah alergi ataupun kesan sampingan. Ia merupakan reaksi yang timbul semasa proses detoksifikasi badan manusia dijalankan. Gunakannya secara berterusan. Segala simptom yang tidak menyenangkan akan hilang selepas proses penyelarasan badan dijalankan (berdasarkan fizikal seseorang, kira-kira 7 hari – satu bulan).

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan oleh kaum lelaki?

Boleh. Dioscorea Villosa dalam Bio~Ever Nano Cream merupakan ubat tradisional bergred tinggi yang sesuai digunakan oleh kedua-dua kaum lelaki dan wanita. Ia dapat ditukar kepada hormon lelaki iaitu testosteron. Dioscorea Villosa bukan sahaja dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal dan testis malah dapat meningkatkan fungsi fisiologi badan, membolehkan kaum lelaki mempunyai badan yang lebih kuat.

Bolehkah Bio~Ever Nano Cream digunakan oleh kanak-kanak?

Kanak-kanak yang belum memasuki peringkat akil baligh tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream. Ia sesuai digunakan oleh kanak-kanak perempuan yang telah mengalami haid pertama serta kanak-kanak lelaki yang telah mempunyai perubahan seksual dan suara yang jelas.
Testimoni BioEver...
after 10minute
Mantooopp akak.....ni baru tang muka tau...
cuba sapu tang lain plak...hihihi



And of coz...this produk is HALAL 
No doubt!!!


This is the 'HOT BUTTON'....
errmm sape2 yang sapu kat tmpt2 yang
dicadangkan ini, 
pasti terkezuttt dgn kesan nye...!!


Ini plak area2 yang perlu disapu untk  
memantapkan, menegangkan,
melicinkan, mencerahkan, 
membesarkan, mengempiskan
bahagian2 yang perlu!!! Believe it...the result is guarentee!!!


     But this is the reality...yang nak tau lanjut, can CALL or SMS ieyna...
yang berminat, i akan bagi sedetail detailnye ya...
ada banyak lagi rahsia  

'CREAM ABANG SAYANG'
  
Jangan tak percaya...after 3 second, je...akan dapat KESANNYA!!!...OPPPSS...sudah2...biarlah is menjadi rahsia sehingga you call ieyna pesonally...:)
(Ladies only ya...!)


contact sms/call/viber ieyna 0129643240
iena84_1221@yahoo.com

Thursday, January 8, 2015

Bio evolve kuantan


Bio-Evolve

BIO-EVOLVE WATER PURIFICATION SYSTEM



Bio-Evolve : Sudahkan anda membuat pilihan yang betul ?

Air merupakan sumber kehidupan yang paling penting untuk semua benda hidup. Apabila sumber air tercemar, ia bukan sahaja menjejaskan alam sekirat malah turut memudaratkan kesihatan manusia. Oleh kerana manusia bergantung kepada air untuk hidup, kualiti kehidupan kita juga bergantung secara langsung kepada kualiti air yang kita minum.

Sering kali kita memberi perhatian terhadap amaun air yang perlu diambil setiap hari demi kesihatan optimum, namunnya pernahkah kita terfikir, adakah kita memilih sumber air yang betul? Adakah air yang kita minum setiap hari tulen dan berkualiti?

Penggunaan sistem penulenan air yang berkualiti merupakan satu-satunya cara untuk memastikan sumber air harian kita tulen dan berkualiti. Kini, dengan Sistem Penulenan Air Bio-Evolve, anda boleh menikmati air yang lebih tulen, lebihbersih dan lebih berkualiti.

Bio-Evolve : Teknologi Hebat Termaju

Sistem Penulenan Air Bio-Evolvemenggabungkan penemuan terbaharuTeknologi Nano Termaju dan Blok Karbon Inovatif Ultra Padat dalam sistem penulenan yang mampat, ringan dan berpenampilan menarik. Ia membersihkan prestasi penapisan air yang terunggul untuk seisi keluarga.


Kelebihan Bio-Evolve

  • Kuasa penulenan hebat dan menghasilkan air "hidup" yang bertenaga.
  • Penyingkiran klorinbahan kimia, benda asing, logam berat dan mengekalkanmineral berkhasiat.
  • Air bersifat alkali untuk kesihatan optimum.
  • Memecahkan dan mengekalkan saiz kelompok air yang kecil untuk penghidratan berpanjangan.
  • Kos penyelenggaraan yang redah.
  • Menerima pelbagai penganugerahan dan pensijilan antarabangsa.

Bio-Evolve : Sistem penapisan 4 fasa yang inovatif

Sistem Penulenan Air Bio-Evolve direka secara teliti dengan sistem penapisan 4 fasa yang inovatif. Setiap penapis direka khas untuk melakukan proses penapisan yang khusus bagi menghasilkan air yangtulenbersih dan selamat untuk kegunaan manusia. Ringkasnya, ia adalah cara mudah untuk menikmati air berkualiti tinggi!


Bio-Evolve : Pra-Penapis Seramik

Seramik padat dengan taburan pori yang bersaiz kurang daripada 0.9 mikron mematikan semua bendasing seperti karat, keladak pasir dan bakteria ditapis sempurna bagi mencapai penulenan air sehingga 99.999%

Bio-Evolve : Penapis Pengubah Bergenaga

Memecahkan struktur kelompok air menjadikannya saiz yang lebih kecil untuk menggalakkan penyerapan oleh badan. Di samping itu, air bersaiz kecil dan bertenaga tinggi dapat mengelakkan keaktifan dan sel-sel badan.

Selain itu, ia menyingkirkan klorin, logam berat, mikroorganisma, pewarna dan bau yang kurang menyenangkan.

Bio-Evolve : Penapis Pengubah Berion

Meningkatkan dan menstabilkan tenaga di dalam air supaya kelompok molekul air kekal berada pada saiz terkecil untuk jangka masa yang panjang.

Mengekalkan air pada pH beralkali untuk kebaikan kesihatan manusia.

Bio-Evolve : Blok Karbon Inovatif Ultra Padat

Menghasilkan ribuna pari untuk mengoptimakan penyerapan bahan pencemar seperti bahan kimia berbahaya, logam berat, mikroorganisma, peluntur, pewarna, dan bau yang tidak menyenangkan.

Serentaknya, mengekalkan mineral berkhasiat seperti kalsiummagnesiumdan florida di dalam air.


Bio-Evolve : Pengiktirafan dan Pensijilan Antarabangsa

Bio-Evolve Diuji oleh SIRIM 



Bio-Evolve Diuji oleh Korea Institute of Far Infrared Association (KIFA)



Bio-Evolve Diuji oleh SGS





Bio-Evolve Jaminan kualiti ISO 9001:2008
 
 

 

 
Bio-Evolve Karbon Teraktif & bebola Nano yang diperakui oleh NFS International
 


Bio-Evolve Seramik diperakui oleh 


Bio-Evolve Diperakui oleh Jacobi
Bio-Evolve Diperakui olehBayer


Harga Bio-Evolve : RM2588 Sahaja
* Dapatkan REBATE Special JIKA trade in dengan Bio-Aura

Friday, October 31, 2014

Ejen Extreme Energy Kopi Kuantan

Extreme Tenaga Kopi


Kopi Tenaga Extreme dibuat daripada ekstrak Maca terpilih yang dihargai di Peru, Amerika Selatan bersama-sama dengan ekstrak ginseng, serbuk kopi segera, krimer bukan tenusu dan fruktosa. Ini kopi berkualiti tinggi meningkatkan peredaran darah dan menguatkan sistem badan, sekali gus menjadikan ia minuman kesihatan semulajadi yang ideal.

Khazanah Peru, Maca diakui sebagai "Nutrien Vitality Asli". Ia mempunyai kesan ajaib yang sama seperti ginseng dalam melegakan keletihan, memulihkan tenaga, meningkatkan imuniti, meningkatkan peredaran mikro, mengimbangi hormon dan meningkatkan prestasi seksual.

Kopi Tenaga Extreme dikategorikan sebagai MAKANAN dan mendapati tiada kesan sampingan untuk mengambil jangka panjang. Ia dihasilkan dan dibungkus dalam Kilang GMP yang mendapat Sijil HALAL, HACCP Persijilan dan Pensijilan ISO mengikut Keperluan Pembuatan. Kopi Tenaga Extreme adalah semata-mata dibungkus untuk Pengedar Tunggal daripada BYG Worldwide Berhad.

Bahan utama dalam Kopi Tenaga ini Extreme Ekstrak Maca. Dari penyelidikan Maca dikenali untuk menjadi kaya dengan fosforus, kalsium, besi, kalium, zink, protein, serat semulajadi, mineral, lemak, karbohidrat, esstial asid amino yang diperlukan oleh badan manusia, sterol, maceaene, dan macamide. Kedua-dua komponen ini meningkatkan fungsi seksual dalam kedua-dua lelaki dan wanita, sekali gus Maca menjadi dikenali sebagai makanan berkhasiat afrodisiak untuk kesuburan.

7 RAHSIA KEHEBATAN EXTREME ENERGY COFFEE BOB2E !!

Rahsia Yang Pasti Membuatkan Anda Rasa Teruja !!
 



1) KOPI INI DIPERKAYA DENGAN EXTRAK MACA JUGA GINSENG !!
2 herba antara yang termahal & terlaris di dunia digabungkan dalam ramuan kopi ajaib ini !! 


2) KOPI INI BERUPAYA MENAIKKAN GHAIRAH SEKS

Maca & Ginseng telah terbukti sejak beribu tahun sebagai herba yang boleh menaikkan nafsu berahi di mana 
ianya sangat banyak digunakan oleh manusia bagi merawat penyakit mati pucuk ( dingin seks) 


3) KOPI INI MAMPU MEMBUATKAN ANDA HEBAT DI RANJANG !!
Kandungan Ginseng & Maca adalah diiktiraf oleh pakar pemakanan sedunia sebagai sumber makanan afrodisiak,
iaitu meningkatkan fungsi libido (organ seks) lelaki & wanita 


4) KOPI INI BOLEH MEMBUANG PENYAKIT
Kandungan 3 bahan hebat dalam kopi ini iaitu kopi, maca & ginseng memang terbukti boleh 
membuang penyakit & menyihatkan badan pengamalnya. 


5) KOPI INI BOLEH MENGERATKAN PERHUBUNGAN ANDA SUAMI ISTERI
Bila hubungan suami isteri tiada masalah maka bertambah kasihlah anda suami isteri. 


6) KOPI INI BOLEH MENGURUSKAN BADAN
Gabungan kopi, maca & ginseng terbukti dapat melancarkan darah juga membuang lemak di dalam badan. 


7) KOPI INI BOLEH MEMBUATKAN ANDA KAYA !!
Kalau tak percaya boleh tanya saya !!
call / sms : 0199440888


7 KHASIAT MINUM KOPI(Rahsia Berkenaan Kopi Yang Tak Ramai Orang Tau ....)



HOT TESTIMONI









pm/sms/weechat / whatsapps


fendy 0199440888