Google+ Followers

Monday, February 18, 2013

"PELAPIK TILAM AJAIB"..Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)



‎"PELAPIK TILAM AJAIB"..Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)


Bio Velocity Sleep Mate 

meletup di pasaran sekarang ni!! Bio Velocity Sleep Mate adalah Pelapik tilam...Ia bukan tilam
Harga pun tinggi....lebih dari RM2K ada yang lebih RM10K...
Saiznya besar sebesar katil...perlukan kuasa elektrik
Itu dah dikategori barang elektrik...

Bio Velocity Sleep Mate 

sangat berbeza...

MURAH je...harga mampu milik...

Nipis je, ringan dan mudah dibawa ke mana2..

Lebih nipis berbanding totoo...
Guna kuasa "TENAGA SEMULAJADI ",tenaga matahari tulen/solar dengan teknologi BV...

dan penawar ajaib "GARAM"..

Kain bermutu tinggi dari German..sangat selesa...


Kami dah CUBA...
Dah hampir 2 bulan saya tidur beralaskan Bio Velocity Sleep Mate


Fantastik...tidur lena dan berkualiti..lenguh2, sakit urat, sakit belakang, penat2 badan,
sakit2 badan tak ada sama sekali...
Aura pun besar dan stabil...
Sihat, kuat dan sangat bertenaga..
.
Hubungan suami isteri pun semakin berkualiti...

Ramai yang telah diuji kekuatan...selepas 10 saat "TENGOK je" Bio Velocity Sleep Mate ni..

Wah...tolak susah nak jatuh...

Angkat kaki sebelah..ditekan pun tetap balance badannya..
.
Terus je beli..ada yang terus join bisnes ngan PROJEK ISTIMEWA..


Percaya???Percaya atau tidak..anda terpaksa berpacaya!!!

Percaya!!! Boleh order sekarang...ada promosi..

Beli 1 BVSM percuma 1 kotak lactolite (RM158)..terhad untuk 10 yang pertama shj...


Tak Caya??? Boleh buat appointment dengan saya untuk tengok sendiri bagaimana ia
berfungsi dan berkesan..saya buktikan pada anda...

 
untuk maklumat lanjut boleh hubungi 

sms/call/viber ieyna @ 0129643240

percubaan percuma selama 30 minit untuk 

rasai sendiri kesannya.....


No comments:

Post a Comment